Home | 
Udvikler

Udvikler

Som webudvikler er det vigtigt, at man har friheden til at videreudvikle i det Content Management System, der benyttes i din virksomhed eller organisation.

Indhold og struktur defineret som XML

Udviklere kan med en Synkron Via-løsning udvikle nye moduler, funktioner og integrationer i .NET, så løsningen altid passer til de forretningsmæssige behov. Alt indhold og struktur er defineret som XML og renderes via XSLT til hvilken som helst kanal, uanset om det drejer sig om output til web-browser, mobiltelefon, PDF eller andet. Udviklere har naturligvis fuld kontrol over XSLT’en til rendering, og der er WebDAV-adgang til XML-templates og XSLT, så man kan bruge sin foretrukne XML- og XSLT-editor.

.NET FRAMEWORK 

Synkron Via anvender udbredte teknologier som Microsoft .NET og åbne standarder som XML, XSLT og web services. Det gør det let at udvide systemet med nye moduler eller integrere til forretningssystemer, hvad enten det drejer sig om ERP, CRM, ESDH eller andre systemer. Synkron VIA er implementeret i Microsoft .NET 2.0, og udviklere har adgang til CMS-frameworket, som indeholder klasser og metoder til at udvikle i systemet – blandt andet ved at udvikle nye moduler.