Home | 

Skabelonbaseret indhold

Genbrug indhold effektivt gennem dokumentskabeloner.

Synkron Via er bygget op omkring indholdsbiblioteker, der gør genbrug af indhold og dokumentskabeloner let og effektivt. Indhold organiseres logisk i mapper og brugere kan let styre og strukturere indhold. Med standardfunktionaliteten Documents er der mulighed for at vælge en skabelon til at skrive og redigere det konkrete indhold. Man kan derfor hurtigt facilitere genbrug af skabeloner til eksempelvis formularer eller nyhedsbreve. Konkret betyder det, at en tekst kun skal produceres ét sted, men kan benyttes mange steder.

Indholdsversioner
Orienteringen omkring dokumenter i Synkron Via gør det enkelt at vedligeholde flere sprog på det samme website. Synkron Via Content Edition sikrer, at et dokument kun skal oprettes én gang, selvom der håndteres flere versioner – uanset om der er tale om flere sprog eller varierende omfang afhængig af publiceringsenhed. Ud over at håndtere websites i forskellige sprog er Content Edition velegnet til at håndtere indhold i forskellige udgaver, hvilket gør det let at publicere et dokument af varierende omfang til enten website eller mobil. 

Opsæt regler for indholdspublicering
Med Synkron Via er det muligt at styre og tildele arbejdsgange på dokumentniveau, så man sikrer, at det rigtige indhold publiceres til den rette tid, af de rette personer. Med denne effektive styring undgår man at give for mange valgmuligheder til skribenter og imødekommer usikkerhed om at træffe det rette valg.

Med Synkron Via Documents kan den ansvarlige redaktør lave helt præcise regler som styrer den enkelte forfatters/skribents muligheder. Det sker ved, at der oprettes en række fastlagte dokumentskabeloner, der letter det daglige arbejde. Hver enkelt skabelon indeholder oplysninger, der sikrer, at det publiceres på de rette sider på websitet, hvorved forfattere ikke skal bekymre sig om andet end at skabe informativt og relevant indhold.

Skabelonbaseret indhold

Relevant information