Home | 

Genbrug af indhold

Formindsk rutineopgaver og få en mere effektiv tid i systemet.

Med Synkron Via kan det daglige, redaktionelle arbejde gøres mere effektivt, fordi man i alle indholdsområder kan vælge flere elementer og skifte egenskaber på dem samtidigt - endda på tværs af hierarkiske strukturer. Denne fleksible tilgang betyder, at rutineopgaver mindskes, og man bruger sin tid mere effektivt i systemet.

Den avancerede brugerstyring i Synkron Via gør det muligt at have mange redaktører tilknyttet systemet. Mange redaktører behøver ikke kun omfatte interne redaktører. Med en høj grad af fragmenterede brugerrettigheder er det muligt at have mange decentrale enheder, enten i form af små websites eller eksterne forumgrupper, mens man stadig bevarer en høj grad af central kontrol. Den centrale kontrol af indholdspublicering er mulig fordi standardfunktionaliteten Audit Trail registrerer alle handlinger i systemet og faciliterer styring af arbejdsgange på dokumentniveau.

Opnå et bedre informationsflow
Flere og flere organisationer ser en fremtid i at komme i dialog med omverdenen gennem websitet. En af nettets store fordele frem for andre medier, som aviser og tv er, at dine medlemmer eller besøgende kan komme i kontakt med dig på en nem måde gennem kommenterbare sider, on-line diskussioner og blogging.