Home | 

Spørgsmål & Svar

Vi vil gerne hjælpe med at klæde jer ordentligt på til denne udfordring og stiller her en række spørgsmål, som vores erfaring har vist os, at i nok sidder med lige nu. Svarene findes også her.

» Kan alle og enhver bruge Synkron Via CMS til daglig?

- Ja. For at opdatere og publicere nyt indhold på websitet skal man ikke have noget dybere kendskab til CMS. Det er en intuitiv og let genkendelig brugergrænseflade, der tillader, at ansatte uden særlige it-kompetencer kan være med til lægge indhold på jeres website.

» Kan vi oprette et uendeligt antal brugere på systemet?

- Ja. Brugere med rettigheder til at opdatere, ændre og publicere indhold på websitet, kan I oprette så mange af I overhovedet vil.

» Kan vi selv bestemme designet på websitet?

- Ja. Synkron Via CMS kan sættes op med lige præcis det design I ønsker, så I kan beholde jeres visuelle profil.

» Kan vi selv stå for hosting af vores løsning?

- Ja. I har naturligvis frit valg. Vi anbefaler dog, at få det godkendt af en af vore rådgivere først.

» Er vores website sikret mod nedetid?

- Ja. Hvis I vælger at hoste hos vores certificerede samarbejdspartner Hostnordic A/S er I garanteret en oppetid på 99,5 % af tiden.

» Ydes der support på vores website, når det er lanceret?

- Ja. I samarbejde med vores Synkron Via Partnere tilbyder Dynamicweb Software A/S supportaftaler til produktet.

» Kan vi få træning i brugen af Synkron Via CMS?

- Ja. Dynamicweb Software A/S, som er firmaet bag, har kontorer i både Århus og Høje Taastrup, hvor vi tilbyder kurser i Synkron Via CMS flere gange om måneden.

» Er vi fremtidssikret med Synkron Via CMS?

- Ja. Selvom jeres krav til et CMS er helt klare lige nu, ændrer de sig med årene, måske hvis jeres organisation vokser eller den interne struktur ændres. Synkron Via CMS kan følge med, hver gang vejen slår et nyt sving. Det er i høj grad et skalérbart system, hvor der er uendelige muligheder.
Har I selv de rette kompetencer internt, er der endda mulighed for selv at udvikle ny funktionalitet til det gennemtestede system. Dertil kommer at systemet udvikles af Nordens største CMS leverandør og det giver naturligvis og en garanti for at systemet understøttes i fremtiden.

» Kan vi selv udvikle videre i Synkron Via CMS?

- Ja. Synkron Via CMS indeholder en virkelig god udviklingsplatform kaldet Developer Framework. Det er et meget åbent API, dvs. det gør det muligt for programmører at lave ny funktionalitet så websitet passer til jeres helt specifikke krav. Har I selv dygtige udviklere ansat, vil de have nemt ved at udvikle ekstra funktionalitet, der gør at jeres website bliver helt unikt.

» Hvad er Single Source Publishing?

- Som noget helt unikt for Synkron Via CMS, kan du bruge indholdet fra ét dokument mange steder på websitet. Der kommer altså ikke til at ligge dokumenter med næsten ens indhold i systemet - men få, der kan bruges flere steder og i forskellige formater. Nemt og enkelt.

» Er der andre som os, der bruger Synkron Via CMS?

- Ja. Vi har mange kunder i den offentlige sektor og mange store virksomheder benytter Synkron Via. Under vores referenceside kan I læse mere om deres Synkron Via-løsninger.

» Kan vi uploade billeder på websitet?

- Ja. I systemet findes et filarkiv, der kan indeholde et uendeligt antal billedfiler - og naturligvis alle andre typer filer også! I kan også tilkoble eRez ImageServer til Synkron Via CMS for endnu nemmere billedhåndtering.

Spørgsmål & Svar

Har vi besvaret dine spørgsmål?

» Hvis I har flere spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på info@synkronvia.dk
» Ønsker I en gratis og helt uforpligtende demonstration så ring på 7025 2090.