Home | 

Skabelonbaseret indhold

Genbrug indhold effektivt gennem dokumentskabeloner

Synkron Via er bygget op omkring indholdsbiblioteker, der gør genbrug af indhold og dokumentskabeloner let og effektivt. Indhold organiseres logisk i mapper og brugere kan let styre og strukturere indhold. Med standardfunktionen Documents er der mulighed for at vælge en skabelon til at skrive og redigere det konkrete indhold. Man kan derfor hurtigt facilitere genbrug af skabeloner til eksempelvis formularer eller nyhedsbreve. Konkret betyder det, at en tekst kun skal produceres ét sted, men kan benyttes mange steder.

Opsæt regler for indholdspublicering

Synkron Via gør det muligt at styre og tildele arbejdsgange på dokumentniveau, så man sikrer, at det rigtige indhold publiceres til den rette tid af de rette personer. Med den effektive styring undgår man at give for mange valgmuligheder til skribenter og imødekommer usikkerhed fra decentral side.

Med Synkron Via Documents kan ansvarlige redaktører lave helt præcise regler som styrer den enkelte forfatters/skribents muligheder. Det sker ved at der oprettes en række fastlagte dokumentskabeloner, der letter det daglige arbejde. Hver enkelt skabeloner indeholder oplysninger, der sikrer at det publiceres på de rette sider på websitet, hvorved forfattere ikke skal bekymre sig om andet end at skabe informativt og relevant indhold.

Læs mere om Synkron Via Documents.

Indholdsversioner

Den skabelonbaserede tilgang i Synkron Via gør det enkelt at vedligeholde flere sprog på det samme website. Synkron Via Editions sikrer, at et dokument kun skal oprettes en gang, selvom der håndteres flere versioner – uanset om der er tale om flere sprog eller varierende omfang. Ud over at håndtere websites i forskellige sprog er Editions velegnet til at håndtere indhold i forskellige udgaver, hvilket gør det let at publicere et dokument af varierende omfang til enten website eller mobil.

Læs mere om Synkron Via Editions.

Relevante funktionsbeskrivelser: